Αθλητική Ενημέρωση – Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Αθλητικά νέα, τελευταίες εξελίξεις και ρεπορτάζ για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όλα τα σπορ.

STOIXIMAN GBL

Πού θα δείτε το ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την ΑΕΚ Betsson και τη δοκιμασία του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson και η Καρδίτσα τον Ολυμπιακό για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας (21/10).

Λ. ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αλλάζει πίστα ο Αλμέιδα, έχει αποβάλει το άγχος της Φιλαδέλφειας ο ΠΑΟΚ

Ο Λάμπρος Μπαλάφας γράφει για το ντέρμπι Δικεφάλων που η… μπίλια έκατσε στη μέση, τη νέα εκδοχή της ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, αλλά και τον παλιό ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου που έχει αποβάλει το άγχος της Φιλαδέλφειας.

FORMULA 1

Η McLaren κατηγορεί τους αγωνοδίκες για “ακατάλληλη παρέμβαση” στη μάχη Νόρις-Φερστάπεν

Ο διευθυντής της McLaren F1, Αντρέα Στέλλα, κατηγόρησε τους αγωνοδίκες του GP των ΗΠΑ ότι παρενέβησαν με “ακατάλληλο” τρόπο στη μάχη του Λάντο Νόρις με τον Μαξ Φερστάπεν για την 3η θέση του αγώνα, επιβάλλοντας στον Άγγλο την ποινή των 5’’ που του στοίχισε τη

FORMULA 1

Η βαθμολογία της F1 μετά τη νίκη του Λεκλέρ στο GP των ΗΠΑ

Το θριαμβευτικό 1-2 της Ferrari στον 19ο φετινό αγώνα της Formula 1 αναζωπύρωσε τις ελπίδες της Scuderia για το φετινό πρωτάθλημα κατασκευαστών, καθώς η μάχη της 3ης θέσης που κέρδισε ο Μαξ Φερστάπεν από τον Λάντο Νόρις διεύρυνε το προβάδισμά του για τον τίτλο των οδηγών.

LA LIGA

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 5-1: Μαγεία μπλαουγκράνα με πεντάρα, ο Λεβαντόβσκι έδειξε τον δρόμο και ο Τορέ υπέγραψε τη νίκη

Η Μπαρτσελόνα δεν συνάντησε πρόβλημα απέναντι στη Σεβίλλη και πήρε εύκολα τη νίκη με 5-1, με τους Λεβαντόβσκι και Πέδρι να υπογράφουν τον καταλανικό θρίαμβο.

GAME NIGHT

Ο Μεντιλίμπαρ πρέπει να ξεμπερδέψει τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ρελάνς στο πρωτάθλημα

Στην Game Night της Κυριακής ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη ανέλυσαν το ντέρμπι Δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς και τις υπόλοιπες μάχες του πρωταθλήματος. Βαγγέλης Αρναούτογλου, Σάββας Τζιομπάνογλου, Δημήτρης Χριστοφιδέλλης και Κώστας Γουλής μετέφεραν το ρεπορτάζ.

FORMULA 1

Θρίαμβος του Σαρλ Λεκλέρ στην καθηλωτική επίδειξη δύναμης της Ferrari στο Τέξας

Ο Σαρλ Λεκλέρ κατέκτησε τη νίκη του GP ΗΠΑ κυριαρχόντας απόλυτα από την πρώτη στροφή μέχρι την καρό σημαία του αγώνα του Όστιν, ενώ ο Κάρλος Σάινθ συμπλήρωσε το θριαμβευτικό 1-2 της Ferrari. Ο Μαξ Φερστάπεν νικητής της συγκλονιστικής μάχης στο τέλος με τον Λάντο Νόρις για την 3η θέση, έπειτα από αμφιλεγόμενη ποινή στον Άγγλο για την προσπέρασή του εκτός των ορίων της πίστας.

ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: “Υπάρχει τεράστια… συμπάθεια με τον κόσμο εδώ από το 2018, όταν μας πήραν έναν τίτλο”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θυμήθηκε στη συνέντευξη Τύπου όσα έγιναν το 2018 με αφορμή τα επεισόδια στο φινάλε, λέγοντας ότι κλάπηκε από τον ΠΑΟΚ ένας τίτλος και πάντα στην ψυχή του θα υπάρχει αυτό.

GAME NIGHT

Ο Φράντζι Πιερό στην Game Night: “Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, να δείξουμε στο επόμενο ότι μπορούμε καλύτερα”

Ο Φράντζι Πιερό μίλησε στη Game Night μετά το ματς και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος με την αντίδραση που έδειξε η ΑΕΚ, αλλά πρέπει να πηγαίνει καλύτερα.

Πηγή: https://www.sport24.gr/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πολιτική Απορρήτου & Cookies